Vrouwen in nood zonder verblijfsdocument

In schrijnende situaties bieden we hulp aan vrouwen zonder verblijfsdocumenten. Ons opvangproject is gericht op het helpen van deze individuen om toegang te krijgen tot advocaten en een rechtvaardige juridische procedure te doorlopen.

Wat we doen?

 

Juridische bijstand: We werken samen met ervaren advocaten om degenen zonder verblijfsvergunning te begeleiden bij het aanvragen van legale status en bescherming. 

Opvang: We bieden een veilige en ondersteunende woonomgeving waar deze mensen kunnen verblijven terwijl ze werken aan hun juridische zaak en aan hun toekomst.

Psychische en maatschappelijke hulp: Onze opgeleide professionals en buddy’s bieden psychosociale en maatschappelijke begeleiding om te helpen bij de emotionele en sociale uitdagingen die de survivors tegenkomen.

Samenwerking met instanties:
We werken nauw samen met diverse organisaties die gespecialiseerd zijn in hulp aan mensen zonder verblijfsvergunning. Deze samenwerking zorgt ervoor dat onze cliënten toegang hebben tot een breed scala aan diensten, zoals medische zorg, onderwijs, en meer.

Renovatie en Onderhoud:
Om ervoor te zorgen dat onze opvangfaciliteit een veilige en comfortabele plek blijft voor onze gasten, voeren we regelmatig renovaties uit. We richten ons op het upgraden van verouderde keuken- en badkamerfaciliteiten en zorgen voor noodzakelijk onderhoud, zodat onze opvangomgeving aan de hoogste normen voldoet.

Uw Steun is Cruciaal:
Uw steun is van onschatbare waarde bij het mogelijk maken van ons opvangproject. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van mensen zonder verblijfsdocumenten, hen helpen bij het opbouwen van een betere toekomst en het verkrijgen van de juridische status die ze nodig hebben.

Geef om deze vrouwen

Wat ziet u als u naar deze vrouwen kijkt? Natuurlijk ziet u de gebrokenheid, de ellende en alles wat erbij komt kijken. Gelukkig zien we vaak dat er hoop sprankelt in hun ogen. We zijn dankbaar voor wat we met 2bfree voor hen kunnen betekenen. Dat kunnen we niet zonder u. Door uw gift kunnen we er samen zijn voor deze vrouwen. Hartelijk dank!

andere projecten