Noodhulp: helpt u haar ook verder?

De kracht van gemeenschap en solidariteit is wat telt. Daarom doen we nu een beroep op u!  Regelmatig worden we geconfronteerd met dringende behoeften op materieel gebied binnen onze doelgroep. We zijn vastbesloten om directe hulp te bieden en ervoor te zorgen dat de benodigde middelen op de juiste plaats terechtkomen. Ons doel is om een positieve impact te creëren in het leven van degenen die het nodig hebben.

Wat we doen?

 

Voedselpakketten: In tijden van crisis voorzien we families van voedselpakketten om ervoor te zorgen dat niemand honger lijdt.

Kleding en babyspullen: We verzamelen kleding en babymateriaal om te delen met gezinnen die zich in financiële moeilijkheden bevinden, zodat kinderen warm en comfortabel kunnen opgroeien.

Praktische zaken: We streven ernaar om de dagelijkse behoeften van de vrouwen die we opvangen zoveel mogelijk te vervullen, of het nu gaat om huishoudelijke artikelen, schoolbenodigdheden of andere praktische zaken.

Juridische kosten: Wanneer mensen worden geconfronteerd met juridische kwesties en niet in staat zijn om de kosten te dragen, stappen we in om de betaling van juridische kosten rechtstreeks te regelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat gerechtigheid toegankelijk is voor iedereen.

Uw steun is cruciaal: Om ons werk voort te zetten en meer mensen te helpen, hebben we uw steun nodig. Elke donatie draagt bij aan het verschil dat we kunnen maken in het leven van mensen in nood. We geloven in volledige transparantie, en daarom zorgen we ervoor dat elke cent die we ontvangen, wordt besteed aan de specifieke behoeften waarvoor het is bedoeld. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in de levens van deze vrouwen. 

 

"Iemand die één leven redt, redt de hele wereld"

Talmoed

Geef om deze vrouwen

Wat ziet u als u naar deze vrouwen kijkt? Natuurlijk ziet u de gebrokenheid, de ellende en alles wat erbij komt kijken. Gelukkig zien we vaak dat er hoop sprankelt in hun ogen. We zijn dankbaar voor wat we met 2bfree voor hen kunnen betekenen. Dat kunnen we niet zonder u. Door uw gift kunnen we er samen zijn voor deze vrouwen. Hartelijk dank!

andere projecten