Help jij ons om Sandra, Ilayla en Miryam te helpen?

Ik las het verhaal van Sandra en het raakte me zo.” “Dat deze vrouwen heel praktisch geholpen worden met mijn gift, vind ik heel mooi om te zien”. Zomaar een paar reacties van sponsors die ons helpen om vrouwen in nood te helpen. Vrouwen als Sandra, Ilayla en Miryam die dankzij uw gulle giften weer in hun kracht zijn komen te staan.

 

Wil jij bijdragen aan het opvangen en begeleiden van survivors van mensenhandel, zodat zij hun leven opnieuw op kunnen pakken? Je helpt ons niet alleen met giften, je helpt ons ook met gebed. Wellicht wil je je persoonlijk inzetten met vrijwilligerswerk. Je kunt bijvoorbeeld buddy worden? Veel is mogelijk. 

Geef om deze vrouwen

“Dat iemand zonder mij te kennen om mij geeft, vind ik heel ontroerend”

Word vrijwilliger

 

Buddy Yanna vertelt:

“Het is echt heel erg fijn om te doen. Ik vind veel voldoening in het helpen van deze vrouwen. Ik heb een vrouw mogen begeleiden en heb haar echt zien opbloeien. Dat is dan toch het mooiste wat er is.”

Word partner

Ben jij met je kerk, organisatie of bedrijf nog op zoek naar een stichting die bij jullie waarden en normen past? Wil je net als ons survivors van mensenhandel in hun kracht zetten?! 2bfree kent verschillende vormen van partnerschap. Dat kan in de vorm van sponsoring of dienstverlening zijn, maar ook andere vormen zijn mogelijk. Stichting 2bfree voldoet aan de Governancecode Zorg met een Raad van Toezicht en een bestuur. De 25 medewerkers worden aangestuurd door de directeur en het kernteam. Neem contact met ons op!

Bid met ons mee​

Gebed is het sterkste wapen. Wil je deelnemen aan ons werk door mee te bidden voor deze vrouwen en meisjes?

Uitgangspunt bij onze opvang en hulpverlening is de Liefde van God in actie, met respect en ruimte voor de persoonlijke mening en geloofsovertuiging van ieder.” (Gusta Bouwman)

Blijf op de hoogte

Schrijf je je ook in voor de nieuwsbrief? Hiermee houden we je op de hoogte van eventuele ontwikkelingen rondom stichting 2bfree, actualiteiten, verhalen van vrouwen, projecten en meer. Zo mis je niets meer.