» Wie zijn wij
header image

Wie zijn wij

Visie:
Een uitspraak van de kunstenaar Michelangelo staat symbool voor de visie van 2bfree: Michelangelo kreeg van een bewonderaar de vraag hoe het mogelijk was dat hij uit zo’n groot, massief blok steen zo’n prachtig beeld kon maken. De kunstenaar antwoordde: “Ik vorm niet de steen om tot een beeld, ik bevrijd het beeld dat in de steen zit opgesloten“.  Stichting 2bfree zet zich in voor vrijheid van survivors die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel en ander onrecht, zodat zij opnieuw kunnen worden wie ze zijn.

 

Doel:
Stichting 2bfree draagt bij aan herstel van het gewone leven -een leven in vrijheid- en biedt daarbij passende hulp, ondersteuning en opvang. Onze activiteiten zijn gericht op relatie, herstel en empowerment.

 

Uitgangspunten:
Vanuit een gelijkwaardige relatie aansluiten bij de behoeften van de survivors en samen met hen (her)ontdekken wat hun talenten en dromen zijn. Uitgangspunten hierbij zijn vertrouwen, veiligheid en waardering.
Stichting 2bfree werkt vanuit Bijbelse principes, met respect en ruimte voor de persoonlijke mening en geloofsovertuiging van ieder.

Headline