» Wie zijn wij
header image

Wie zijn wij

Visie:
Een uitspraak van de kunstenaar Michelangelo staat symbool voor de visie van 2bfree: Michelangelo kreeg van een bewonderaar de vraag hoe het mogelijk was dat hij uit zo’n groot, massief blok steen zo’n prachtig beeld kon maken. De kunstenaar antwoordde: “Ik vorm niet de steen om tot een beeld, ik bevrijd het beeld dat in de steen zit opgesloten“.  Stichting 2bfree is een interkerkelijke organisatie die gericht is op vrijheid voor vrouwen die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel, zodat ze kunnen worden wie ze zijn.

 

Doel:
Stichting 2bfree draagt bij aan het herstel van het gewone leven -een leven in vrijheid- en biedt daarbij passende hulp en ondersteuning. Onze activiteiten zijn gericht op relatie met deze vrouwen, herstel voor deze vrouwen en empowerment van deze vrouwen.

 

Uitgangspunten:
In ons werk vinden we het belangrijk om vertrouwen, veiligheid en waardering te bieden. Al onze activiteiten en hulpverlening worden uitgevoerd door vrijwilligers, we werken daarbij samen met andere organisaties. Indien nodig leiden we toe naar professionele hulpverlening. Stichting 2bfree werkt vanuit Bijbelse principes, met respect en ruimte voor de persoonlijke mening en geloofsovertuiging van ieder.

Headline